Елена Телбис, която нашумя покрай Отдел Издирване“, е категоричен фен на

...
Елена Телбис, която нашумя покрай Отдел Издирване“, е категоричен фен на
Коментари Харесай

Звезда от „Отдел Издирване“ се ужасява от самолети

Елена Телбис, която нашумя покрай „ Отдел Издирване “, е безапелационен почитател на адреналина, разбра HotArena.

На сцената, в киното и в малкия екран най-вече тя се нахъсва от контрастните страсти в облиците, от опцията да бъде полюсно скандална. Двама майстори на занаята я учат на това в школите си, до момента в който още е тойнейджър - Венцеслав Кисьов и Малин Кръстев, а като студентка в НАТФИЗ - и Ивайло Христов. Сега обаче Телбис, чиято фамилия води някъде към унгарските степи, е номинирана за Икар - за своята пиеса " Боклук ". 

Тя обаче споделя, че няма доста явен спомен за първия път, в който мечтае да се развихри пред аудитория. По-скоро се виждала като неврохирург или ортодонт. Екшънът я съпътства изцяло естествено и откакто влиза в Академията - още е студентка, когато Явор Гърдев я вика да бъде духът на остарелия крал в " Хамлет ". 

Пак поради пиесата тя би трябвало да лети за пръв път със аероплан, защото от много време изпитва смут от пътешествия в небето. Докато трае полетът се усеща като в будна кома. Много по-лесно овладява умеенето да стреля с револвер за „ Отдел Издирване “. Юлиян Вергов се скъсва да я хвали, само че госпожицата вижда напън със слагането на белезниците. Елена е и измежду младоците, въодушевили Ивайло Христов да сътвори черно-бялата си драма " Каръци " с Телбис и още няколко негови студенти, написа Галерия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР